Menu Sluiten

Verpleging

Thuiszorg wordt vaak doelbewust gekozen. Wij begrijpen dat niet iedereen de wens heeft om te herstellen van een ziekte of aandoening in een ziekenhuis of een verzorgingstehuis. Het is heel goed mogelijk om thuis te herstellen met de juiste zorg en verpleging. Onze BIG-geregistreerde verpleegkundigen bieden de zorg die u nodig heeft en streven naar een snel herstel.

Of het nu gaat om wondverzorging, het toedienen van injecties of het beheren van medicatie, voor hoogwaardige verpleegkundige zorg bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers staan klaar om u te assisteren bij verpleegtechnische handelingen en bieden advies over hoe u het beste met uw aandoening kunt omgaan. Onze multidisciplinaire wijkteams werken in vaste teams, zodat de vertrouwde gezichten die bij u over de vloer komen, u bekend zijn.

U kunt thuiszorg direct aanvragen via ons aanmeldformulier. Als u wilt herstellen in uw vertrouwde thuisomgeving, staan wij klaar om u te helpen met het regelen van uw zorgaanvraag, zelfs als u nog geen doorverwijzing heeft.

Voor meer informatie of om zorg aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 1127 95914. Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen.

Aanmelden thuiszorg

Weet u al welke thuiszorg u wilt van D.R. Thuiszorg? Klik hier en gebruik ons aanmeldformulier of neem contact op via het contactformulier.