Menu Sluiten

Wijkverpleging

Als u behoefte heeft aan thuiszorg, ook wel wijkverpleging genoemd, kunt u direct contact opnemen met ons thuiszorgteam. Onze zorg wordt geleverd door toegewijde teams van verzorgenden en verpleegkundigen die samen met u en uw sociale netwerk de zorg in uw wijk of dorp organiseren. Hierdoor heeft u te maken met een vast team dat u persoonlijk kent en waarop u kunt vertrouwen. Ons doel is om samen met u de mogelijkheid te creëren om thuis te blijven wonen, op de manier die het beste bij u past.

Onze wijkteams van verzorgenden en verpleegkundigen zijn zeer deskundig en goed op elkaar ingespeeld. Ze benutten elkaars kwaliteiten om u te helpen met dagelijkse taken zoals wassen en aankleden, het aanbrengen van steunkousen, het toedienen van medicatie, bloedprikken, wondverzorging, dementie- en palliatieve zorg, en zijn zelfs beschikbaar ’s nachts als dat gewenst is.

Thuiszorg is niet alleen voor ouderen. Als u chronisch ziek bent, een lichamelijke beperking heeft, net uit het ziekenhuis komt en zorg nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht. We werken nauw samen met huisartsen en andere lokale partners om u de juiste zorg te bieden.

U kunt direct thuiszorg aanvragen via ons aanmeldformulier. Als u wilt herstellen in uw eigen vertrouwde omgeving, staan wij klaar om u te helpen bij het regelen van uw zorgaanvraag. Zelfs als u nog geen doorverwijzing heeft, kunnen we u van dienst zijn.

Neem voor meer informatie of om zorg aan te vragen contact met ons op via telefoonnummer 06 1127 95914. Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen.

Aanmelden thuiszorg

Weet u al welke thuiszorg u wilt van D.R. Thuiszorg? Klik hier en gebruik ons aanmeldformulier of neem contact op via het contactformulier.